BT Festett, furnérozott dohányzóasztal provanszi stílusban


BT MENTON dohányzóasztal

Vállaljuk furnérozott bútorok egyedi méretben való gyártását teljes mértékben az igényeknek megfelelően, garantált minőségben, kedvező áron!
Számtalan stílusban készítünk bútorokat: mediterrán, provence-i, rusztikus (durva, erezett fából), klasszikus, elegáns, vidéki, polgári. Bármilyen színben vállaljuk a gyártást, -legyen az világos, sötét, antikolt-, festett, faragott mintákat is vállalunk! Legyen szó fiókos, üveges, felnyithatós vagy polcos dohányzóasztalról, mi megvalósítjuk a legmerészebb elképzeléseit is! Keresse fel boltunkat, lakberendezőink segítenek álmai dohányzóasztalának megtervezésében, majd mindezt kivitelezzük!
Szállítási határidőnk általában 6-8 hét.
Hatalmas fogantyú választékunkból választhat az izlésének megfelelőt a réz, vas, antik jellegű kerámia és festett kerámia verziók közül. Négy olasz gyár több mint 300 féle kanapéjából és foteljéből választhat a nappali alalpbútorait illetően, több mint 500 féle bőr, műbőr és textil kárpit, melyből megtalálja biztonsággal a megfelelőt. Mediterrán stilusú csillárokat, mennyezeti lámpákat, plafonlámpákat talál üzletünkben készleten vagy rendelhet több mint tízezres választékunkból: www.imasfirenze.com vagy ferroluce.it vagy ilfanale.com.


Stílus: Provence-i

Típus: Bútor

Anyag: Fa

Szín: Krém

Méret (szél., mély., mag. /cm): 60 x 140 x 50

324 000 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

mediterran@lameridiana.hu