AB Festett, fehér kerámia villanykapcsoló külső szereléssel, kék csíkkal


AB ANTARES villanykapcsoló

Műemléki épületeken és olyan házakon, ahol már nem szeretnénk vagy nem szabad kivésni a falat, érdemes ezt a gyönyörű festett kerámia villanykapcsolót külső szerelési technikával felhasználni.
Felületkezelt, elegáns dióbarna fa aljzatába illeszhetjük a látszó, selyemmel burkolt elektromos kábelt vezetékeket, eloszthatjuk akár többfelé is a kapcsolót és elégazhatunk tetszés szerint az elektromos kábelekkel.
Külön rendelhető a kerámia kapcsoló, a vezeték takaró kábel (barna vagy fehér), az elágazásokhoz tartozó kerámia elosztó és a kanyarodásnál felhasználható kerámia idom, és a rögzitő, tartó bilincsek és lámpák, konnektorok is.

Elegáns megoldás borospincéknél, bemutatóteremben, üzletekben, étteremben, bisztróban, kávézóban is és mediterrán házakban, lakásokban egyaránt.
Külső alkalmazása is lehetséges.

Amennyiben szüksége van a ház enteriőr és külsö felületek elektromos kiosztására, kapcsolók, lámpák, konnektorok és a külső vezetékezés látványtervezésére, kérje belsőépitészeink, lakberendezőink szolgáltatásait:

látványrajzok
3D-s látványterv
kiosztások rajza
vonaltervek
szinterek
bútortervek
világitásterv

Keresse üzletünkben design villanykapcsolóinkat rézből, festett vagy fehér, cotto, tégla szinű kerámiából, fabetétes verziókban is.


Stílus: Mediterrán

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 0 x 0 x 0

Kérje ajánlatunkat!

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

mediterran@lameridiana.hu