BT Tömörfa, patinázott dohányzóasztal tüzött kárpitos szövet tetővel


BT LOIRE dohányzóasztal

Az antikolt festési technikával készülő klasszikus dohányzóasztalt country, mediterrán stilusú nappalikba ajánljuk.
A fehérrel antikolt szürke fa és a provanszi kék szövet színei szépen harmonizálnak egymással, de választhat más színeket is.
Az alsó polc praktikus eleme ennek a dohányzóasztalnak.


Vállaljuk tömörfa bútorok egyedi méretben való gyártását teljes mértékben az igényeknek megfelelően, garantált minőségben, kedvező áron!
Számtalan stílusban készítünk bútorokat: mediterrán, provence-i, rusztikus (durva, erezett fából), klasszikus, elegáns, vidéki, polgári.
Bármilyen színben vállaljuk a gyártást.
Legyen szó fiókos, üveges, felnyithatós, kárpitos vagy polcos dohányzóasztalról, mi megvalósítjuk a legmerészebb elképzeléseit is! Keresse fel boltunkat, lakberendezőink segítenek álmai dohányzóasztalának megtervezésében, majd mindezt kivitelezzük! Szállítási határidőnk általában 6-7 hét.
Hatalmas fogantyú választékunkból választhat az izlésének megfelelőt a réz, vas, antik jellegű kerámia és festett kerámia verziók közül. Négy olasz gyár több mint 300 féle kanapéjából és foteljéből választhat a nappali alalpbútorait illetően, több mint 500 féle bőr, műbőr és textil kárpit, melyből megtalálja biztonsággal a megfelelőt. Mediterrán stilusú csillárokat, mennyezeti lámpákat, plafonlámpákat talál üzletünkben készleten vagy rendelhet több mint tízezres választékunkból: www.imasfirenze.com vagy ferroluce.it vagy ilfanale.com.


Stílus: Mediterrán

Típus: Bútor

Anyag: Fa

Szín: Választható

Méret (szél., mély., mag. /cm): 80 x 80 x 45

245 000 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

mediterran@lameridiana.hu