KAHRS 3 lamellás Town prémium minőségű fapadló


KAHRS 153N38EK50 fapadló

A képen látható prémium minőségű tölgy fapadló elegáns, természetes polgári hangulatot varázsol otthonunk bármely helyiségébe!
Hálószoba, nappali parkettaként tökéletes megoldás.
Termékünk több változatban is rendelhető:
Natúr, olajozott: 153N38EKF0KW 0
cikkszámmal, ára: 17 340 FT/ m2.
Matt, lakkozott: 153N38EK09KW 0
cikkszámmal, ára: 17 340 Ft/ m2.
Matt lakkozott, strukturált: 153N3BEK09KW 0 cikkszámmal, ára: 17 960 Ft/ m2.

Termékünket kiváló minőség, időtálló kivitel jellemzi. A svéd KAHRS gyár 1857 óta foglalkozik faipari tevékenységgel, így több, mint másfél évszázad szakértelem és tapasztalat birtokában terveznek és gyártanak luxus minőségű padlólapokat.
A cég által 1935-ben szabadalmaztatott rétegelt fapadló (szalagparketta) lett a kiindulópontja a padlóburkolatok fő szabadalmainak.
A svéd parkettagyár tömörfa felületű padlója tökéletesen illeszkedik polgári, mediterrán, country stílusú nappaliba, konyhába, hálószobába is. Natúr hatású felülete természetességet és természet-közeliséget áraszt.
Modern, fiatalos környezetben csakúgy megállja a helyét, mint rusztikus, finoman klasszikus nyaralókban, polgári lakásokban.

Forduljon hozzánk bizalommal; kérje belsőépítészeti és lakberendezési terveinket, 3D-s látványtervünket vagy burkolatkiosztást!
Egyedi bútorokat tervezünk és gyártunk, így kompletten be tudjuk rendezni nappaliját, konyháját, fürdőszobáját, hálószobáját.

Több ezer féle lámpa közül választhatja ki az Ön számára leginkább megfelelőt, mely idomul a kőris parkettához.

A parketta lerakása nagyon egyszerű, akár házilag is megoldható (a parketta szélén lévő speciális parkettacsapozás "WOODLOC" segítségével egyszerűen összeilleszthetőek a parketta elemek), de igény esetén szívesen vállalunk házhozszállítást, és melegburkolót is ajánlunk a parketta fektetéséhez.

Minden KAHRS burkolatra 30 év garanciát vállalunk!


Stílus: Polgári

Típus: Burkolat, Építőanyag

Anyag: Fa

Szín: Barna

Méret (szél., mély., mag. /cm): 20 x 242.3 x 1.5

16 510 Ft/m2

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

mediterran@lameridiana.hu