HD Mediterrán, tégla színű fagyálló padlóburkolat 6 féle színben, csempeként is!


HD-TERRACOTTA 33 COBRE NB649/201.813 33,3 x 33,3 cm gres burkolat

A mediterrán stílusú enteriőrökbe ajánljuk a TERRACOTTA termékcsaládot, mely 33,3 x 33,3 cm-es gres padlólapjaival autentikus spanyol vagy olasz tengerparti hangulatot varázsol otthonunkba.
Rendelhető színek:
ROJO – vörös tégla
BEIGE – bézs
GRIS – szürke
BONE - törtfehér
COBRE - narancs
CENIZA - hamuszürke

Az egyenes szélű lapok egy régies, antik hatású „cotto”, azaz égetett agyag burkolat hatását keltik a természetes foltosság és . A bézs színű padlóburkolat elegáns enteriőrbe ajánlott, a vörös színű lapokat egy toszkán hangulat eléréséhez ajánljuk, míg a szürke színt egy provanszi country hangulat alapjául használhatjuk.
A törtfehér felülettel kis térben is világos hatást tudunk előidézni, miközben a rusztikus, mediterrán, country hatást is megtartjuk.

R11-es csúszásmentes verzióban is rendelhető minden színe (DRY kóddal), mely kültérre garantáltan alkalmas, medence mellé, terasz, erkély, kerti gyalogos járda burkolására tökéletes megoldás.

Padlófűtéshez alkalmas.

Nappaliba, konyha, étkező, hálószoba, folyosó, lépcsőház burkolataként gyönyörű megoldás, de mivel fagyálló teraszra, balkon, erkély burkolataként is használhatjuk.

A méret fugával együtt értendő.

1 doboz= 1,33 m2

Falburkolatként, csempeként is használható, akár a konyha alsó és felső elemei közé, akár fürdőszobába, például a zuhanyfülke burkolására.
Üzletünkben a termék megtekinthető!
Olcsó termék!


Stílus: Mediterrán

Típus: Burkolat, Építőanyag

Anyag: Gres burkolat

Szín: Téglaszín (cotto)

Méret (szél., mély., mag. /cm): 33.3 x 33.3 x 1

9 420 Ft/m2

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

mediterran@lameridiana.hu