IF Mediterrán stílusú, fehér áttört kerámia burás, kerámia ellensúlyos függeszték


IF065.11.OC ellensúlyos lámpa, függeszték

Az igényes és egyedi stilusú ellensúlyos rézlámpát mediterrán vagy elegáns country étkezőbe, konyhába ajánljuk. Fehér, áttört, madeira csipkés hatást keltő kerámia burája igazi élmény.

Magassága 80-200 cm között állítható.

Az olasz lámpagyár termékei egy új piaci szegmenst céloznak meg az architektónikus design lámpáikkal, melyek formáit anyagait a régi ipari, polgári és mediterrán stilusokból és lámpáiból meritették. Az épitészek, belsőépitészek és lakberendezők kedvenc darabjait nemcsak a városrendezésnél, az utcák tervezésénél veszik immár figyelembe, hanem beépültek a hétköznapok, családi házak, villák enteriőrjeibe és kertjeibe is.
Egyedi stilusúak, letisztultak, anyagaiban a réz, az üveg és a kerámia játszanak fontos szerepet. Az egyes termékeknél a fémszinek választhatóak, a lámpák belógásának megtervezése után elég az üzletünk lakberendezőit kérni és az adott hosszúságú kábellel érkezik a lámpa.


A termékcsoportokon belül nagy a variálhatóság, csaknem minden csoporton belül megtalálhatóak a falikarok, függesztékek, mennyezeti lámpák csakúgy a beltéri, mint a kültéri, amúgy nagy választékú kerti lámpák esetében.

Kérje lakberendezőnk segitségét. A "LaMeridiana" az igazi minőséget nyújtja! Minden részletében mediterrán!


Stílus: Country

Típus: Lámpa

Anyag: Kerámia/Réz

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 40 x 40 x 200

109 600 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

mediterran@lameridiana.hu